R-LINK Evolution

Uppkopplad upplevelse

Rofylld resa

Röstigenkänning R-LINK

Röstigenkänning R-LINK

Med ett enkelt knapptryck på ratten kan du använda röstkommando för att aktivera en vägbeskrivning, ringa upp en kontakt ur telefonboken eller samtalshistoriken, eller starta appen Coyote Series.

Läs mer

Renault driving ECO2

Renault driving ECO2

Med Driving ECO 2 får du rapporter över dina resor, eco-resultat och råd för en mer bränslesnål körning.

Läs mer

Kartsystem TomTom Europa

Kartsystem TomTom Europa

Kartsystemet för Europa täcker 45 länder och guidar dig rätt under alla resor, till och med i tunnlar. Bild med hög upplösning. Uppdatering på R-LINK Store via appen MY Renault upp till fyra gånger om året. Har du ett kartsystem för Europa i din nya Renault med R-LINK Evolution? Då ingår kartuppdateringar under tre år.

Läs mer

LIVE-tjänster från TomTom

LIVE-tjänster från TomTom

Ett komplett paket med tjänster ingår under tre år. TomToms trafiktjänst i realtid täcker 99% av vägnätet. Mer än 350 miljoner händelser på vägarna rapporteras varje år, platsangivelserna är säkra så när som på 100 meter och uppdateringar sker varannan minut. Väntar du på leverans av en ny Renault utrustad med R- LINK Evolution? Då ingår LIVE-tjänster under 36 månader. LIVE-tjänsterna ger dig också information om vädret under resans gång eller vid slutdestination utan att du behöver släppa vägen med blicken. Tack vare en databas som är tillgänglig i realtid går det lätt att hitta intressepunkter.

Läs mer

Fjärrtjänster ombord

Fjärrtjänster ombord

Utnyttja de köranpassade bilapparna på ett säkert sätt, såsom mejlappen som läser upp nya meddelanden för dig eller appen Coyote Series ® som i realtid varnar dig för händelser på vägarna som rapporterats inom användarnätverket Coyote. Mer information på R LINK store via appen MY Renault.

Läs mer

Kapacitiv pekskärm på 7 tum

Kapacitiv pekskärm på 7 tum

Pekskärmen fungerar med samma typ av teknologi som surfplattor. Den ingår som en naturlig del av instrumentbrädan. Skärmen är tålig och anpassad till bilkörning.

 

Läs mer

Bilar med R-LINK Evolution-systemet

Behöver du hjälp?

*obligatoriska fält